VI SÖKER ELEKTRIKER

Eksjö Elteam AB är ett företag i elinstallationsbranschen. Sedan starten 1986 har vi utvecklats till att bli en heltäckande leverantör av installations-/servicearbete åt bostäder, kontor och industri inom el, tele, data, larm och fiber. Vi är idag ett team på ca 40 anställda. Just nu är vi i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med elektriker.

Vi söker dig som vill arbeta som ledande montör på våra entreprenader eller du som är serviceelektriker och vill jobba med mindre servicejobb. Du är teknikintresserad och har ett stort engagemang för ditt arbete och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund. Ordning och reda är ett måste, då du kommer ha mycket eget ansvar i din tjänst.

Krav:

B-körkort
Utbildad elektriker
Erfarenhet från yrket

Varaktighet

Tillsvidare
Heltid

Ansökan

Vi tar emot ansökan via e-post: info@eksjoelteam.se

Sista ansökningsdag

2023-08-31

Kontaktpersoner
Peter Sjöbrink 0381-661670
Daniel Berg 0381-661656

Låter det som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Referenser

Våra referenser

Evenemangsarenan i Eksjö

Nybyggnad av idrotts-/evenemangshall i Eksjö. Byggnationen färdigställdes i december 2011. Bruttoytan är på över 3 400 kvadratmeter.

Polishuset i Eksjö

Höglandets polishus i Eksjö färdigställdes 2010, där majoriteten av dom anställda är stationerade. Huset ligger vid Eksjös sydvästra utfart mot Nässjö och Vetlanda.

 

Eksjö Elteam

Besöksadress: Telegatan 2

Postadress: Box 48, 575 21 Eksjö

Kontakta oss

Telefon: 0381-61 16 20

E-post: info@eksjoelteam.se

Sociala medier